יאכטה לחוויה המושלמת – בהתאמה אישית לאירוע שלך
מרינה הרצליה
כשרה ושומרת שבת
10:00 - 18:00
13
אני נמצא בים כמה עשורים וראיתי כבר אינספור מסיבות רווקים ורווקות. ראיתי מסיבות פרועות, מסיבות צ'יל-אאוט בשקיעה, ומסיבות שנגמרו בשחייה לילית ספונטנית. המסקנה שלי היא תמיד אותה אחת: אין מקום טוב יותר לחגוג בו את סוף הרווקות מאשר הים הפתוח.
למה? כי במועדון אתם צריכים לצעוק כדי לדבר, ובמסעדה אתם צריכים להתנהג יפה. אצלי על הסיפון, באמצע הים, אין שכנים (חוץ מהדגים), אין "סלקטורים" ואין אף אחד שיפריע לכם. זה רק אתם, המוזיקה שלכם, והאופק הפתוח.
חוויה יחודית וקסומה לצעירים רגע לפני שמאחדים לזוגיות ומשפחה תוכלו לחגוג באווירה מושלמת עם החברים הקרובים .
רק אצלנו תוכלו לעלות 13 חברים למסיבת יאכטה הכוללת: מוזיקה , שתייה, שחייה בלב ים, אבוב וגלגלים וחוויה שלא תשכח לעולם.
הפקת המסיבה עלינו כל מה שתצטרך זה לבחור נכון ולרצות לשמוח ביאכטה הכי מפנקת בהרצליה.
אחרי כל כך הרבה שנים, הנה כמה המלצות קטנות שיעשו לכם את ההבדל בין "אחלה מסיבה" לערב בלתי נשכח:
1. המוזיקה עושה את האווירה תכינו מראש פלייליסט. אל תסמכו על יוטיוב או על קליטה סלולרית בלב ים (שלרוב עובדת, אבל למה לקחת סיכון?). תבואו עם הטלפון טעון ומוכן להרמה.
2. אוכל ושתייה רוב החבר'ה מביאים את האלכוהול והאוכל בעצמם כדי לקלוע בדיוק לטעם של החתן או הכלה. אני ממליץ על "פינגר פוד" – דברים שקל לאכול בעמידה או בישיבה על הסיפון בלי להסתבך עם סכין ומזלג. לגבי שתייה – תביאו הרבה מים לצד האלכוהול, השמש והמלח מייבשים.
3. בטיחות (החלק של ה"מבוגר האחראי") אנחנו כאן כדי שתהנו עד הגג, אבל הים הוא לא בריכה. כשהיאכטה בתנועה, לא קופצים למים. כששותים, עושים את זה בכיף אבל שומרים על ערנות. הסקיפר הוא הסמכות הבלעדית בכל מה שקשור לבטיחות השיט – תקשיבו לו, והכל יעבור חלק.
זה תלוי באווירה שאתם מחפשים.
מסיבת שיזוף ואקשן: צאו בצהריים. המים כחולים, השמש חזקה, וזה הזמן המושלם לקפוץ למים עם האבובים.
מסיבת קוקטיילים ואווירה: צאו לקראת השקיעה. האוויר מתקרר, הצבעים משתנים, והאווירה הופכת ליותר "קלאסית" ומסיבתית.
אגב, אם אתם קבוצה גדולה במיוחד או שאתם מחפשים לשלב את המסיבה כחלק מיום גיבוש רחב יותר של כמה חברים, אתם מוזמנים לקרוא עוד על האפשרויות שלנו עבור שייט לקבוצות, שם אנחנו מפרטים על התאמות לאירועים רבי-משתתפים.
מסיבת רווקים או רווקות היא רגע של פורקן, של צחוק ושל חברות. התפקיד שלי הוא לדאוג שהים יהיה נוח ושהיאכטה תפליג בבטחה. התפקיד שלכם? לעשות שמח לחתן או לכלה.
אם הייתם שואלים אותי? אל תשכחו להביא מצלמה (או גופרו) וכובעים. התמונות עם הים ברקע הן המזכרת הכי טובה שתצא לכם מהתקופה הזו.
מחכה לראות אתכם שמחים על הסיפון!
החבילה המומלצת : יאכטה , סקיפר מיקצועי, הפעלה לפי ביקוש, מוזיקה ברמה גבוהה : לפרטים נוספים והזמנה חייגו : 050-8765486
אנו ממליצים לקחת שעתיים או שלוש.
ביאכטה קיימת מערכת הגברה מעולה בעלת 6 רמקולים מחוברת לטאבלט עם אפליקציות למוזיקה, תכינו פלייליסט מראש בספוטי.
ניתן לרדת למים בהתאם לתנאי הים וההחלטה של הסקיפר במקום.
אנו מצרפים גלגלים ומתנפח ויש סולם עלייה מהמים ליאכטה .
מומלץ להביא וכדאי לא להפריז בכמויות.
ניתן, יש לנו סיפונים מפנקים אך לא ניתן להימרח בשמן שיזוף, מחשש להחלקה.
יש מקרר קטן וקרח תביאו אתכם.
מתאימים לכם את סוג ההפלגה: זוגית רומנטית, מסיבת רווקים/ות, יום כיף משפחתי ועוד. השירותים מותאמים לקבוצות של עד כ‑13 משתתפים Facebook +7 sea4u +7 sea4u +7 . ניתן ליצור קשר טלפוני או לשמור פרטים באתר ולקבל הצעת מחיר מותאמת
מזמנים את משך ההפלגה הרצוי: שעתיים־שלוש לרוב לאירוע ראשון; בקבוצה ניתן לבחור עד שעתיים משווים בין אפשרויות כיבוד (שתייה, פינוקי שוקולד), קישוטים (בלונים, שלטי אירוע), מוסיקה וכו' sea4u
לאחר קבלת הצעת מחיר, מתבצע תיאום סופי של תאריך, שעה, נושא האירוע (אם יש קישוטים מיוחדים), ואישור תנאי ההפלגה ביצוע תשלום מראש או ביום האירוע בהתאם להסכם ונהלים של החברה.
הנסיון שלנו החל משנת 1979 בתנועת צופי ים בתפקידי הדרכה, ניהול מועדוני שייט וכסקיפרים שגמעו אלפי מיילים עם קבוצות ולקוחות מרוצים. ההתמחות שלנו: מסיבות על יאכטות, יאכטה להשכרה לימי הולדת, שייט זוגי רומנטי, השכרת יאכטה למסיבות רווקים/רווקות, הצעות נישואין והפלגות כייף.